Per a nosaltres cada projecte és únic, i el primer pas per a donar-li forma és conèixer-te. Parlar amb tu ens permetrà comprendre les teves necessitats, i també familiaritzar-nos amb el teu espai. D’aquesta manera, podrem crear una cuina totalment personalitzada, que s’adapti al teu estil de vida, gustos i preferències. Vols començar ja?

Si ho desitges pots sol·licitar una cita prèvia per a trobar-nos en el nostre estudi on tenim diverses cuines d’exposició. Telefona’ns al 972283057 o envia’ns un email a info@mqcerdanya.com.

I si el prefereixes, podem començar via on-line. Per a començar envia’ns un plànol delimitat i fotografies de l’espai a equipar. Pots adjuntar el plànol que et faciliti el teu arquitecte, o sol·licitar que el nostre equip et visiti per a realitzar els amidaments. També pots realitzar tu mateix un primer amidament, seguint els passos que et mostrem en el següent vídeo.

Fins aviat!